Kruiper Koudetechniek > Markten

Markten

In tal van branches is de toepassing van koudetechniek en klimaatbeheersing een absolute voorwaarde. Transport of opslag van producten of goederen zijn kritische fases in het bedrijfsproces wanneer het om het behoud van kwaliteit gaat. Ook bij de vervaardiging van producten kan het van essentieel belang zijn een constante temperatuur te hanteren en te handhaven.

Met de maatwerkoplossingen van Kruiper Koudetechniek verzekert u zich van een constante kwaliteit door beheersing van temperatuur en luchtvochtigheid.

Transport en logistiek

Met Kruiper Koudetechniek haalt u niet alleen de optimale temperatuur condities in huis. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de logistieke koeltechniek en gespecialiseerd in overslag van goederen, gekoelde opslag en gekoeld vervoer.

Industrie en Productie

Productieprocessen in de industriële sector zijn vaak specialistisch en complex. De toepassing van professionele koeltechnieken is dan ook van groot belang. Kruiper Koudetechniek realiseert samen met u exact op uw bedrijfsprocessen toegesneden koelingsoplossingen die optimaal passen bij het bestaande productieproces zodat de kwaliteit van het eindproduct gewaarborgd is.

Warehousing/Op- en overslag

Geen zorgen over de juiste temperatuur wanneer u uw goederen of producten voor bepaalde tijd moet bewaren. Kruiper Koudetechniek staat u bij met optimale oplossingen voor op- en overslag van goederen.

Koel- en vrieshuizen

Welke behoefte aan koeltechniek u ook heeft, Kruiper Koudetechniek zoekt en realiseert voor u een optimale koeltechnische oplossing die aansluit bij uw product en bedrijf. Wij adviseren, installeren, onderhouden de koeltechniek die het beste bij uw product past.

Laboratoria/Farmacie

In laboratoria stelt u hoge eisen aan procesinstallaties- en apparatuur. Samen met de experts van Kruiper Koudetechniek realiseert u de optimale oplossingen in koeltechnische oplossingen die onvoorwaardelijk voldoen aan de huidige eisen in de farmaceutische industrie.

Groente & fruit

Groente en fruit zijn slechts beperkt houdbaar. Het is daarom belangrijk dat deze producten professioneel gekoeld worden zodat vriesplekken, uitdroging en gewichtsverlies van het product worden voorkomen. Met de juiste balans tussen temperatuur en luchtvochtigheid zorgt u met de oplossingen van Kruiper Koudetechniek voor het beste resultaat.

Vleesverwerking

Optimale koeling van het vlees waarborgt de kwaliteit en de houdbaarheid ervan. Met koelcellen van Kruiper Koudetechniek waarborgt u een goede eindkwaliteit van uw product met behoud van voedingswaarde en smaak

Horeca en Instellingen

In de horeca en grootkeukensector staan hygiëne, voedselveiligheid en een betrouwbare koeling op de eerste plaats. Zonder deze voorwaarden en de juiste koeling is het serveren van kwaliteit eigenlijk niet mogelijk. Kruiper Koudetechniek realiseert samen met u de juiste koel- en vriesfaciliteiten en draagt graag bij aan de kwaliteit van uw menukaart.